Festivals

Festivals

Daar gaat ons bloed harder van stromen! Bij festivals komt ook onze creativiteit om de hoek kijken. Want wat is er nou mooier dan dat wij mee mogen en kunnen denken met onze klant. Het nét even anders doen en de kwaliteit daarbij niet uit het oog verliezen. Dat is waar wij goed in zijn.

We zijn bijvoorbeeld al vanaf het begin af aan betrokken bij Dauwpop, misschien wel het mooiste festival van Nederland. In de bossen tussen Hellendoorn en Luttenberg vindt dit festival elk jaar rond Hemelvaartsdag plaats.

 

Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld ook Stöppelhaene & Ribs n Blues in Raalte noemen. Ook hier helpen wij elk jaar graag een handje mee. Deze twee festivals vinden plaats op het zelfde terrein en zijn qua muziek zeer verschillend. Trots zijn wij dan ook op het feit dat we voor elke muzieksoort eigenlijk wel een passende oplossing hebben als het gaat om piekfijne afstemming.

Cult Art Store; de tattooshop in Nijverdal in Zwolle onder leiding van Gert Jan Aaltink. Zijn shop in Nijverdal is een podium en een tattooshop in één. Zo wordt er met regelmaat een Tattoofest georganiseerd. Hieronder staat een mooie compilatie.

 

Tattoofest 2017 Vid

Yeah,.. Finaly the Compilation Vid of Tattoofest 2017..!!! #tattoofest #cultart #Metal #rock #fest #nijverdal #thetattooshop #lifestyleevent #textures #hatesphere

Geplaatst door Tattoofest op maandag 27 november 2017

 

Plein 44 – Vierdaagsefeesten Nijmegen

Tijdens de vierdaagse feesten in Nijmegen mogen wij ook al weer heel wat jaren de productie verzorgen van het podium op plein 44. Wat een topshows hebben we hier al mogen draaien: van Kensington tot Kees van Hondt, het plein komt deze hele week in beweging!